Tervetuloa kokemaan kartingin vauhti ja hauskuus yksin, porukalla tai perheen kanssa. Ulkorata ja tehokkaat kaksitahtiset autot takaavat unohtumattoman ajoelämyksen. Pidemmän ajosession jälkeen on etenkin kesällä on mukava pulahtaa läheisellä merenrannalla uimaan! Tai mennä puimaan jälkipelejä Hangon kuuluisalle ”rantaradalle”, josta löytyy purtavaa niin pieneen – kuin suurempaankin nälkään tai janoon.

 

Silversandin Raket 120 -viikkokisasarja

Kehitämme Hankoon omaa kerhon sisäistä viikkokisasarjaa Raket 120 -moottorein varustetuille karteille. Viikkokisat ajetaan osakilpailumuotoisina viikonloppupainotteisesti, jotta mukaan saataisiin mahdollisimman moni kuljettaja. Osakilpailuihin voi osallistua myös vuokra-autolla.

25.5.2015 Rata suljettu loppupäivän

Rata on tänäänkin suljettu liittyen magneettiraidan huoltotöihin. Huomenna päivystämme normaalisti klo 10.30 lähtien.

24.6.2015 rata suljettu huoltotöiden vuoksi

Tänään rata on suljettu koko aukioloajan verran magneettiraidan huoltotöiden vuoksi. Huomenna rata ja vuokraamo ovat taas auki normaalisti. Pahoittelut häiriön vuoksi.

Juhannus 2015

Juhannus 2015 aukioloajat

Speed ajovarusteet karting

Meidän kauttamme on tilattavissa edulliset Speed -merkkiset ajovarusteet. Näiden varusteiden kohdalla hinta kohtaa laadun. Satunnaisille ajelijoille esim. Hobby - 1 kerroksinen ajohaalari hintaan 69€.
RSS Icon