Tervetuloa kokemaan kartingin vauhti ja hauskuus yksin, porukalla tai perheen kanssa. Ulkorata ja tehokkaat kaksitahtiset autot takaavat unohtumattoman ajoelämyksen. Pidemmän ajosession jälkeen on etenkin kesällä on mukava pulahtaa läheisellä merenrannalla uimaan! Tai mennä puimaan jälkipelejä Hangon kuuluisalle ”rantaradalle”, josta löytyy purtavaa niin pieneen – kuin suurempaankin nälkään tai janoon.

 

8sarja

8sarjan linkki

Viikkokisasarja 2016 paketissa

Kokonaisuudessaan seitsemän osakilpailua sisältänyt Radne Raket 120 -sarja on saatu päätökseen. Viikkokisasarjaa ajettiinn kokonaisuudessaan Hangon Silversandin karting radalla. Kaudella 2016 sarjaan osallistui kaiken kaikkiaan 20 eri osanottajaa kahdessa eri painoluokassa.

SyysSurinat 2016

Perinteikäs SyysSurinat -nimeä kantava kartingin harjoituskilpailu järjestetään kuluvana vuonna lokakuun toisena viikonloppuna 8.-9.10.2016. Linkistä http://www.hankorental.fi/syyssurinat/ pääset kilpailun sivuille.

Viikkokisasarja kuudes osakilpailu

Kim Ehrstedt 13 pisteen johtoon kuudennen osakilpailun voitollaan

Viikkokisasarjan neljäs osakilpailu

Uusi ennätys rikki sarjassa: neljännessä osakilpailussa mukana 13 autokuntaa! Sarjakärjessä jatkaa Tom Berglund viiden pisteen erolla Kim Ehrstedtiin.
RSS Icon