Tervetuloa kokemaan kartingin vauhti ja hauskuus yksin, porukalla tai perheen kanssa. Ulkorata ja tehokkaat kaksitahtiset autot takaavat unohtumattoman ajoelämyksen. Pidemmän ajosession jälkeen on etenkin kesällä on mukava pulahtaa läheisellä merenrannalla uimaan! Tai mennä puimaan jälkipelejä Hangon kuuluisalle ”rantaradalle”, josta löytyy purtavaa niin pieneen – kuin suurempaankin nälkään tai janoon.

 

Finnished jakso IV

Asiakasporukan kuvaama huumoripläjäys Youtubessa.

Taukoa viikkokisailuun

Järjestyksessään toinen viikkokisasarjan osakilpailu saatiin ajettua sunnuntaina 5.6.2016. Ylivoimaisena ykkösenä maaliin Kim Ehrstedt!

Viikkokisasarjan ensimmäinen osakilpailu ajettu

Sunnuntaina 29.5.2016 Hangon aurinkoisessa säässä ajettiin Viikkokisasarjan avausosakilpailu tältä kaudelta. Uudistuneet säännöt ovat purreet ja ryhmästä erottui selviä taistelupareja.

Viikkokisasarja 2016 starttaa ensi viikonloppuna

Viikkokisasarjan ensimmäinen osakilpailu järjestetään 29.5.2016. Kilpasarjaa ajetaan tutulla kaavalla Raket 120 moottorein varustetuilla autoilla ja killpailu sisältää 15 minuutin aika-ajon sekä 45 minuutin kestävyysajon vaihdoilla. Ilmoittautumiset ja…

MacMinarelli & Extreme rungot nyt meiltä

Hanko Rentalin kautta nyt laadukkaat MacMinarelli rungot ja budjettiluokan Extreme -rungot vaikkapa harrastepeliksi Raket 120 kaveriksi.
RSS Icon