Tervetuloa kokemaan kartingin vauhti ja hauskuus yksin, porukalla tai perheen kanssa. Ulkorata ja tehokkaat kaksitahtiset autot takaavat unohtumattoman ajoelämyksen. Pidemmän ajosession jälkeen on etenkin kesällä on mukava pulahtaa läheisellä merenrannalla uimaan! Tai mennä puimaan jälkipelejä Hangon kuuluisalle ”rantaradalle”, josta löytyy purtavaa niin pieneen – kuin suurempaankin nälkään tai janoon.

 

MacMinarelli & Extreme rungot nyt meiltä

Hanko Rentalin kautta nyt laadukkaat MacMinarelli rungot ja budjettiluokan Extreme -rungot vaikkapa harrastepeliksi Raket 120 kaveriksi.

Viikkokisasarjan alustava kilpailukalenteri vuodelle 2016

Kokonaisuudessaan 7 osakilpailiua. Tänä vuonna pisteitä jaetaan myös aika-ajon kolmelle parhaalle. Kuljettajille/joukkueille painoraja keskiarvo tulee olemaan 150-160kg paikkeilla. Päätös tulee piakkoin. Rengassääntö viime vuosien tapaan on Dunlop SL1…

Syyssurinat 2015

Syyssurinoiden ennakkoilmoittautumisia otetaan nyt vastaan. Ilmoittaudu mukaan ennakkoon ja varmista paikkasi kilpailussa, sillä luokkaa kohden on jaossa maksimissaan 30 lähtöruutua. Etenkin Raket 120 luokassa ajavien kannattaa huomioida tämä. Ennakkoon…

12.9.2015 Emil Heikkinen jo toiseen voittoon

Viikkokisasarjan viidenessä osakilpailussa Emil Heikkinen ajoi jo toiseen osakilpailuvoittoon. Toni Tilaues jatkaa sarjan johdossa.

7.9.2015 Toni Tilaues viikkokisasarjan johtoon!

Viikkokisasarjan 4. Osakilpailu ajettiin tällä kertaa jo 12. autokunnan voimin vaihtelivissa sääolosuhteissa. Karting kärpäsen puraisun kokenut Emil Heikkinen nousi upeasti voittajaksi juuri ennen ruutulippua!
RSS Icon