Tervetuloa kokemaan kartingin vauhti ja hauskuus yksin, porukalla tai perheen kanssa. Ulkorata ja tehokkaat kaksitahtiset autot takaavat unohtumattoman ajoelämyksen. Pidemmän ajosession jälkeen on etenkin kesällä on mukava pulahtaa läheisellä merenrannalla uimaan! Tai mennä puimaan jälkipelejä Hangon kuuluisalle ”rantaradalle”, josta löytyy purtavaa niin pieneen – kuin suurempaankin nälkään tai janoon.

 

Viikkokisasarjan alustava kilpailukalenteri vuodelle 2016

Kokonaisuudessaan 7 osakilpailiua. Tänä vuonna pisteitä jaetaan myös aika-ajon kolmelle parhaalle. Kuljettajille/joukkueille painoraja keskiarvo tulee olemaan 150-160kg paikkeilla. Päätös tulee piakkoin. Rengassääntö viime vuosien tapaan on Dunlop SL1…

Syyssurinat 2015

Syyssurinoiden ennakkoilmoittautumisia otetaan nyt vastaan. Ilmoittaudu mukaan ennakkoon ja varmista paikkasi kilpailussa, sillä luokkaa kohden on jaossa maksimissaan 30 lähtöruutua. Etenkin Raket 120 luokassa ajavien kannattaa huomioida tämä. Ennakkoon…

12.9.2015 Emil Heikkinen jo toiseen voittoon

Viikkokisasarjan viidenessä osakilpailussa Emil Heikkinen ajoi jo toiseen osakilpailuvoittoon. Toni Tilaues jatkaa sarjan johdossa.

7.9.2015 Toni Tilaues viikkokisasarjan johtoon!

Viikkokisasarjan 4. Osakilpailu ajettiin tällä kertaa jo 12. autokunnan voimin vaihtelivissa sääolosuhteissa. Karting kärpäsen puraisun kokenut Emil Heikkinen nousi upeasti voittajaksi juuri ennen ruutulippua!

23.8.2015 Lavinnon kilpailu

Speedmakerin kotiradalla Hausjärven Lavinnossa tapahtuu 12.9.2015. Mukaan kannattaa lähteä erityisesti pienten kuljettajien, sillä osallistumismaksulla 20€ saa koko perheen lahjakortin Flamingon kylpylään!
RSS Icon