Varaus- ja turvallisuusehdot

Kaikki vuokrauspalvelujemme varaus- ja nettisivuistoillamme esiintyvät hinnat ovat hintoja per henkilö, ellei erikseen ole mainittu.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.


Varauksen tekeminen:

- Varaukset tehtävä ensisijaisesti nettivarausjärjestelmän kautta. Yli 16 hengen varauksen aina sähköpostitse tai puhelimitse.
- Varauksen voi tehdä myös vain yhdelle henkilölle nettivarausjärjestelmässä.
- Nettivarausjärjestelmä ilmoittaa sinulle automaattisesti vain vapaana olevat ajat. Järjestelmä ei anna tehdä päällekkäisiä varauksia.
- Mikäli et löydä omiin tarpeisiisi soveltuvaa valmista ratkaisua, niin ota mehin rohkeasti yheyttä. Räätälöimme tarvittaessa tarpeisiisi soveltuvan ratkaisun.
- Valmiiden ajopakettejen (aika-ajo, minigp ja silversandgp) ikäraja on 18 vuotta.


Varauksen muutos- ja peruutusehdot:

- Varauksen tekeminen on sitovaa. Varauksen peruuttaminen, siirto ja muut isommat muutokset tehtävä viimeistään 48 tuntia ennen varauksen alkamisajankohtaa.
- Mikäli varauksen jättää käyttämättä, niin tulemme laskuttamaan tästä meille koituneen haitan, mikä on korkeintaan 50% varauksen arvosta.
- Peruutus sääolosuhteiden vuoksi: mikäli rata on jään tai lumen peitossa, mikäli on erittäin kova sade tai ilman lämpötila on alle 10 astetta, niin varauksen peruutus on mahdollista 4 tuntia ennen varauksen alkamisajankohtaa. (normaali sadekeli ei estä ajamista).
- Isompien ryhmävarausten kohdalla käy usein niin, että yksi tai kaksi ei pääse tulemaan paikalle. Emme laskuta tästä ylimääräistä.


Ilman ajanvarausta saapuminen:

- Varmista, että olemme ilmoittaneet olevamme auki tai ettemme ole ilmoittaneet toimivamme vain ajanvarauksella. Tämän voit tarkistaa esimerkiksi yhteystietosivulta.
- Tarkista KALENTERI -sivumme, missä esillä on viikoksi eteenpäin näkyvä kalenteri varatuista ajoista radalla. Kalenterissa näkyy varauksen alkamis- ja päättymisajankohta.
- On hyvä saapua noin 10 minuutia päällekkäin ajavarauksen loppumisajankohdan kanssa, mikäli varausten välillä on vain vähän vapaata rata-aikaa. Tällöin saamme aloitettua esivalmistelut. Huomioithan, että etenkin heinäkuussa voi olla ruuhkaista ja radalle on voinut saapua myös muita ilman ajanvarausta.
- Ajanvaraus on tehtävä aina, mikäli saavut yli 4 henkilön ryhmänä.


Kaikkiin vuokrauksiimme sisältyy:

- Ajo-opastus (turvallisuus, ratasäännöt, karting auton toiminta)
- Alaikäisille hallintalaitteiden testaus varikolla
- Ajovarusteet (kypärä+kypärähuppu, ajohanskat, ajohaalari)


Varaa mukaan:

- Omat ajamiseen soveltuvat jalkineet, mitkä ovat tukevat, taipuvat esteettä nilkasta ja suojaavat jalkaterän kauttaaltaan paljastamatta paljasta ihoa tai sukkaa kengän alta. Mahdollisimman tasapohjaiset nilkasta esteettä taipuvat jalkineet soveltuvat tähän hyvin, kuten lenkkarit tai normaalit kävelykengät.
- Sadekelillä on hyvä ottaa vaihtokengät ja vaihtovaatetta mukaan.
- Vaihtovaatetta suositellaan ottamaan myös, mikäli aikomuksena on ajaa radalla useampi setti.


Ennen ajoa:

- Saavu paikalle viimeistään 10-15 minuuttia ennen varauksesi alkua.
- Tutustu vuokraamon TURVALLISUUSOHJEisiin ennakkoon tai viimeistään paikan päällä.
- Älä tule paikalle alkoholin tai muiden päihteiden vaikutuksen alaisena. Jos ilta on venähtänyt pitkäksi, niin ajaminen ei ole muutenkaan suositeltavaa. Kaikilla Suomen moottoriradoilla on nollatoleranssi promilleiden suhteen.
- Ilmoita varikkohenkilökunnalle mahdollisimman selkeästi siitä, mikäli olet ensikertaa kokeilemassa kartingajoa tai saavut meille ensimmäistä kertaa.
- Perehdytämme suullisesti turvallisuuteen ja radan pelisääntöihin ennen ajon alkua. Mikäli asiakas on meille ennestään tuttu, niin perehdytystä supistetaan tilanteen mukaan.
- Mikäli ajamaan tulevalle on sairauksia tai rajoitteita, niin näistä olisi hyvä ilmoittaa radan henkilökunnalle etukäteen.
- Ajamiseen käytettävä aina tukevasta kankaasta valmistettua ajohaalaria ja kypärää. Nyrkkisääntö on, että paljas iho ei paljastuisi haalarin alta. Kypärässä oltava leukasuoja ja visiiri, mikä on koko ajon ajan suljettu. Kypärähihnan oltava ajon aikana kiinni.


Alle 18 vuotiaille tulijoille:

- Emme ajata alle 18 vuotiaita ilman vastuullisen huoltajan läsnäoloa. Vanhemman tai vanhemman valtuuttaman huoltajan on oltava aina paikan päällä ja oltava läsnä suullisessa turvallisopastuksessa.

 

Maksut:

- Maksu tapahtuu paikan päällä ajon jälkeen alla luetelluilla maksutavoilla
- iZettlen hyväksymät maksukortit (mm. Visa, Amex, Mastercad, JCB, Apple, Apple Pay, Google Pay)
- Smartum liikuntasetelit
- Sporttipassi
- Laskutusmahdollisuus yrityksille

 

Tekniset viat:

- Autoihimme voi tulla teknistä vikaa kesken ajon, koska kyse on moottoriurheiluun suunnatusta laitteesta. Emme tästä syystä ole velvollisia korvaamaan menetettyä ajoaikaa ajajalle.

 

 

TÄRKEÄ MUISTUTUS AIKUISASIAKKAILLE:

KAIKILLA SUOMEN MOOTTORIRADOILLA AJAMINEN PÄIHTEIDEN ALAISENA ON KIELLETTYÄ. RAJA MOOTTORIRADOILLA ON 0.00 PROMILLEA, MIKÄ EI SAA YLITTYÄ! Alkoholin nauttiminen rata-alueella kiellettyä.