23.8.2015 Lavinnon kilpailu

Lavinnossa tapahtuu 12.9.2015, jolloin järjestetään karting "talkookilpailut" moottoriurheilun ja ratojen puolesta. Tämä kilpailu on suunnattu yrityksille ja yhteisöille, mutta mukaan on mahdutettu myös junioriluokkia ja aikuisharrastajien Raket 120 PRO -luokka 1½ tunnin endurance kilpailuna.

Kilpailussa on siis seuraavat eri luokat, joita ajetaan:
Raket 120 HOBBY -luokka
Raket 120 PRO
3-6 v. näytösajo
Cadet
KF6
Raket 95

Pikkuluokkien osallistumismaksu on 20€, mikä maksetaan Lavinnon radalla paikan päällä. Ilmoittautuminen tulee hoitaa rata@lavintokarting.com tai kari.green@pp.inet.fi. Tämä hyvin pieni osallistumismaksu sisältää kaikille osallistujille palkinnon, mikä on sisältää Flamingo Span lahjoittaman vapaalipun vesipuistoon! Nyt siis huomio pikkuväelle ja heidän vanhemmilleen! Käytä tämä hyödyksi!

Raket 120 HOBBY -luokan osanottomaksu on 1200€ + 10% ALV. Hinta sisältää auton, ajohaalarin, kypärän ja käsineet.  Polttoaineen  ja muut kilpailun aikana tarvittavat kemikaalit sekä auton huollon. Aamukahvi ja grilli-illallinen sisältyy hintaan. Vähintään 3 kilpailijaa per auto!

Raket 120 PRO -luokan osanottomaksu on 500€ + 10% ALV + renkaat (Dunlop SL1=120€). Tämä luokka on suunnattu harrastajille, joilla on oma auto. Kilpailu ajetaan Dunlop SL1 renkailla, joiden hinta kisaajille on 120€, jättäessäsi rengassarjan kilpailun jälkeen järjeställe saat 60€ hyvityksen. Osanottomaksu sisältää aamukahvin ja grilli-illallisen koko joukkueelle. Vähintään 3 kilpailijaa per auto!

Nyt siis kaikki mukaan tuonne! Näillä näkymin mukaan lähtee myös Team Hanko (Rental) jonkinlaisella kokoonpanolla PRO -luokkaan kisailemaan.

 

LUE LISÄÄ:

Lavinto karting Facebook
AIKATAULU
SÄÄNNÖT JA ILMOITTAUTUMISKAAVAKE

 

 

!!!Raket 120 kuskit!!!
OTAHAN HUOMIOON MYÖS TÄMÄ:

Lavinnossa ja Hangossahan ajetaan myös tunninkisasarjaa, mihin myös Hangon viikkokisasarja pohjautuu lähes täysin. Menkäähän keräämään kokemusta ja pisteitä Lavinnostakin. Sarjaa on jäljellä vielä 2 osakilpailun verran, joten ei muuta kuin mukaan vain! Hangosta kerkiää kahdessa tunnissa Lavintoon kisailemaan jopa arkipäivänä.

4.osak. maanantai 14.9.Lavinto. Kisa alkaa 18.30.
5.osak. lauantai 10.10. Hanko, SyysSurinoiden yhteydessä. Kisa alkaa n. klo 16. Perinteisesti "tuplapiste"kisa.

 

Posted by:

Share:

Tags