26.5.2020 Nettivarauspalvelu

Olemme viime päivät työstäneet slotti.fi -nimistä ajanvarauspalvelua. Palvelun on tarkoitus helpottaa ajan varaamista vuokraamoomme. Ajanvaraus tapahtuu jatkossa nettivarausjärjestelmän, mikä antaa varata vain vapaita aikoja ilmoittamiemme työskentelyaikojen puitteissa. Järjestelmä ei anna tehdä päällekkäisiä varauksia. Järjestelmä ohjaa tekemään varauksen niin, että varausta varten varataan riittävästi aikaa.

Olemme paketoineet eri ajotyypit asiakasryhmittäin ja luoneet mahdollisuuden varata lisäpalveluita varauksen yhteydessä. Järjestelmä ei ole koskaan kerrallaan valmis, joten tulemme optimoimaan sitä ajan mittaan paremmaksi.

Varausjärjestelmän kautta aikoja voi varata tietyin aikarajoituksin eri aikaan vuodesta. Tämä sen vuoksi, ettei tapahdu niin, että asiakas varaa ajan tunnin päähän ja me emme pääse paikalle. Tällöin asiakas saapuu turhaan paikalle.

Tulemme päivittämään aikarajoituksia sesongin mukaan ja tällä hetkellä vallitsevan Covid -tilanteen mukaan. Aikarajoitukset mainittu varauspalvelun ensimmäisellä sivulla ensimmäisenä.

 

Asetukset tätä tiedotetta kirjoittaessa ovat seuraavanlaiset:

Varauksia otetaan vastaan ajankohdalle 1.6. - 3.10.2020
Toistaiseksi ajaminen vuokra-autoilla mahdollista vain ajanvarauksella.

1) Kerta-ajoja voit varata 1-4 henkilölle on varattava 6 tuntia etukäteen ja niitä voi varata 60 päivää eteenpäin.

2) Kaikki ryhmävaraukset ja ajopaketit on varattava 48 tuntia etukäteen ja niitä voi varata 180 päivän päähän.

3) Sarjakortin ajanvaraukset tehtävä 3 tuntia etukäteen ja niitä voi varata 60 päivää eteenpäin. Sarjakortin varauksia voi tehdä vain 10 minuuttia kerrallaan. Jos haluat ajaa enemmän, niin varaa jokainen ajokerta omana varauksenaan. Huomioithan itsellesi tauon.
 
Järjestelmä ei anna tehdä kyseisten aikarajoituksien ulkopuolelle varauksia, vaan varaukset on tehtävä tällöin muulla tapaa.
 
Estääksemme väärinkäytöksiä, vaadimme asiakkailta varauksen yhteydessä asiakkaan koko nimen, puhelinnumeron ja sähköpostin. Tämä mahdollistaa myös asiakkaan tavoittamisen, mikäli varausta joudutaan muuttamaan olosuhteiden pakosta.
 
 
Jatkossa radan varaustilanteen voi tarkastaa edelleen kalenteri -sivun kautta, missä on jatkossa 6 päivän näkymä kerrallaan. Varaukset poistuvat näkyvistä sitä mukaan, kun päivä etenee. Kalenteri -sivu palvelee parhaiten heitä, jotka haluavat saapua radalle ajelemaan ilman ajanvarausta. Kalenterissa näkyy aina ensimmäisenä tapahtuman aloitusajankohta ja viimeisenä tietona tapahtuman lopetusajankohta. Tästä voi kätevästi päätellä, milloin radalla ei ole varauksia. Tämä palvelee yhtä hyvin myös omilla autoilla harrastavia.
 
Radalle tullaan lisäämään myös näyttötaulu, mikä näyttää päivän varaustilanteen ja päivittyy sitä mukaan, kun varaukset ovat käytetty.
 
 
Ajanvarausjärjestelmä julkaistaan ihan lähipäivinä ja varauksia aletaan ottamaan vastaan.
 
 
 
Vuokraamo avataan kesäkuussa. Toiminta toistaiseksi kesäkuussa vain ajanvarauksella.
 
 

Posted by:

Share:

Tags