Finnished jakso IV

Asiakasporukka kävi 17.toukokuuta kuvailemassa jaksoa Youtube -julkaisuun. Finnished nimisessä Youtube -sarjassa esitellään suomalaisen kulttuurin eri puolia Suomeen kotoutuvilla Mohammedille ja Ahmedille. Moottoriurheilu tuli yhtenä kultuurillisena teemana ja pojat päättivät esitellä sen kuudennessa jaksossaan. Tietysti muiden videoiden tapaan astetta rankemmalla huumorilla sävytettynä! Pläjäys kuvattiin ilmakuvaukseen suunniteltua radio-ohjattavaa kopteria, gopro kameroita ja järjestelmäkameroita.

HUOM! HUOM! KAIKKI VIDEOSSA ESITETYT TILANTEET EIVÄT OLE TODENPERÄISIÄ. RADALLA EI OLLA OLTU PÄIHTEIDEN ALAISINA. Tästä maininta myös Youtuben kuvauksessa:
Notion: don't drink and drive or use any kinds of illegal substances. That is not what we are encouraging anyone to do. The video is humouristic and the scenes with a drunk Russian is just an effect. 
"Älä juo ja aja tai käytä minkäänlaisia päihteitä. Emme kannusta kenenkään tekevän niin. Tämä video on humoristinen ja otokset, missä venäläinen esiintyy päihtyneenä on ainoastaan efekti. Jopa palkintopallilla käytetty kuohuviini oli alkoholitonta, jolla haluttiin kunnioittaa Muslimi yhteisöä."
Even the champaign used in the podium ceremony was non-alcoholic to respect the Muslim society.

Mikäli ilmakuvauspalvelut kiinnostavat, niin yhteys dronefinland@gmail.fi .

 

YOUTUBE VIDEOON

Posted by:

Share:

Tags