HankoGP'12 8. - 9.6.2012

7.5.2012
HankoGP'12 8. - 9.6.2012

Speedmaker Oy:n järjestämä HankoGP katukarting -kilpailu Hangon kauniissa Itäsataman ympäristössä ajetaan kesän alussa 8.6. - 9.6.2012. Luokkia tulee olemaan viime vuosien tapaan kaksi: Pro ja Hobby. Pro -luokka ajetaan Hangon ja Riksun vuokra-autoissakin tutuilla Raket120 koneilla, joten vauhtia tulee tänäkin vuonna olemaan kisan aikana enemmän kuin tarpeeksi. Hobby -luokka ajetaan viime vuosista poiketen 4-tahtisilla 270cc moottorein varustetuilla kilpureilla. Tämä "nelari" on helpommin hallittava laite haastavalla katuradalla.

Päänäyttämönä tulee toimimaan ravintola Roxxin edusta, missä joukkueiden vaihdot ja varikko tulee olemaan. Roxxin terassi tulee toimimaan pääkatsomona, missä päivän saa kulumaan herkullisten grilliruokien ja kuplivan kera enemmän kuin mukavasti. Katurata tulee kiertämään ravintola Roxxin ja paikan päälle pääsee kätevästi vaikka kesken kilpailun radan ylittävän sillan kautta. Kilpailu-alueelle pääsy on ilmainen.

Mikäli katuradalle mielii ajamaan, niin joukkueita mahtuu mukaan kumpaankin luokkaan tämän päiväisen tilanteen perusteella. Ei muuta kuin 3-5 kuljettajaa kasaan ja yhteyttä Speedmaker / Kari Vihreälehtoon!

HankoGP2011_1147.jpg

kuvaaja: Mikko Peltonen
(lisää kuvia: Hanko GP 11)

Posted by:

Share:

Tags