MacMinarelli & Extreme rungot nyt meiltä

Pitkän harkinnan jälkeen päätimme tehdä sopimuksen euroopan suurimman karting varaosia valmistavan tehtaan kanssa ja neuvottelimme edustuksen Hankoon kyseiseltä tehtaalta. MacMinarellilla on juuret Hangossa jo pidemmän ajan takaa, kun Speedmaker piti päämajaansa Hangon radalla. Useammman mutkan kautta MacMinarelli päätyi Righetti Ridolfin -tehtaan siipien suojaan ja MacMinarellin brändiä onkin uudistettu vähän rankemmalla kädellä.

MacMinarelli & Goldkart -linja on suunnattu kilpailukäyttöön Righetti Ridolfin laadukkaimmilla osilla varustettuna, mikä nostaa tietysti hintaa hieman. Tuotelinja soveltuu luokkaan, kuin luokkaan ja tehdastiimi onkin saanut menestystä mm. EM-kisoissa KZ2 -luokassa kyseisellä merkillä.gtr30.jpeg

Extremekart -linja on suunnattu harraste -ja vuokrakäyttöön. Rungoputkiltaan nämä ovat samoja MacMinarellin kanssa, mutta tietyt osat ovat halvempia harrastekäyttöön suunnattuja osia, mikä taas laskee myyntihintaa ja tekee tästä rungosta oivan harrastepelin vaikkapa Raket120 luokkaan.extremekart.jpeg

MacMinarelli on mahdollista tilata laadukkailla, joko SPEED EVO -4-mäntäjarruilla tai kaudella 2015 julkaistulla MA20 kelluvilla -2-mäntäjarruilla. Varaosat kyseisiin jarruihin ovat edukkaat mm. jarrupalojen hinta on 29€/2kpl.
Extremekart on mahdollista tilata laadukkailla SPEED EVO -4-mäntäjarruilla, kuten yllä tai halvemmilla 2PN100 -2-mäntäjarruilla. Erotuksena näissä on tietysti hinta ja sen mukana tietysti laadukkuus. Jarrupalojen hinta molempiin Extremekarting jarrutyyppeihin sama 29€/2kpl.

 

Hinnastoomme pääset TÄSTÄ. Hinnastossa mainitut hinnat sisältävät alv:n 24% ja rahdin vaikkapa kotiovellesi (Suomeen) tai Silversandin karting radalle suoraan tehtaalta. Hangon Urheiluautoilijoiden jäsenille hinnastossa mainittu oma hinta, mikä on -5% normaalihinnasta.

 

HINTOJA:

Extreme Viper 2WP SPEED 50mm - 32mm runkoputki, 50mm taka-akseli ja SPEED EVO -takajarru, halpisrunko  2240€

Extreme Viper 2WP SPEED 50mm + Raket 120 moottori 3200€

MacMinarelli GTR30 2WP MA20 - 30mm runkoputki, 50mm taka-akseli MA20 kelluva -takajarru, kilparunko 2840€

MacMinarelli GTR30 2WP MA20 + Raket 120 moottori 3800€

 

Posted by:

Share:

Tags