Silversandin Raket 120 -viikkokisasarja

Positiivisen Raket 120 harrastajamäärän vuoksi tuumailimme käynnistää Hankoon oman viikkokisasarjan R120 kuskeille. Viikkokisasarja viedään tänä vuonna pikavauhtia läpi ja osakilpailuita saadaan ainakin 5, mutta mahdollisesti jopa 6 kappaletta. Sarjassa ei ole tarkoitus ajaa kilpaa aivan tosissaan, vaan enemmän pitää hauskaa yhdessä ja harjoitella kestävyysajoa.

Mikäli et omista omaa Raket 120 moottorilla varustettua autoa, niin ei hätää. Vuokraamossamme on rajallinen määrä vuokra-autoja tähän kilpailuun. Eli mukaan pääsee myös tällä tavalla. Tämän vuoksi sarjaan on valittu Dunlop SL1 renkaat, joita sarjaan osallistuvien on käytettävä. Kyseinen rengas on ollut käytössä vuodesta 2011 ja renkaan hinta-laatusuhde on mitä loistavin. Pitoa on tarpeeksi, mutta ei liikaa. Lisäksi renkaan kestävyys on todella hyvää luokkaa, joten samalla rengassetillä ajaa koko sarjan läpi. Hinta tulee olemaan sarjaan osallistuville huokea, jotta kulut pysyisivät alhaisina ja saataisiin paljon kuskeja/tiimejä mukaan.

Sarjaan tai osakilpailuihin voi osallistua 1-3 joukkueissa. Kilpailumuotona käytetään hyväksi ja tutuksi havaittua kestävyysajoa eli samalla autolla ajetaan pidemmän aikaa radalla ja kuljettajien vaihdot suoritetaan varikolla "lentävästi". Näin saadaan mukaan myös esimerkiksi yrityksiä tai kaveriporukoita. Yksin tai kaksinkin voi ajaa. Yksin ajaessaan vaihto suoritetaan varikolla niin, että noustaan autosta ylös auton viereen seisomaan ja noustaan takaisin autoon jatkaen kilpailua.

Osakilpailut viedään läpi mikäli osanottajia on vähintään 4. Innokkaita tuntuu riittävän, joten kisoissa tullaan näkemään varmasti enemmänkin porukkaa!

Osallistumisesta kaudella 2015 ei peritä erikseen osanottomaksua!!

 

Lue lisää säännöistä ja ilmoittaudu TÄSTÄ

Posted by:

Share:

Tags